Skip to main content

Liigan runkosarja 2020-2021

Tällä sivustolla voit vahvistaa kausikorttipaikkasi tai lunastaa uuden kausikortin.


1.Luo tili / kirjaudu sisään

Tilin luominen

Uusi kausikorttiasiakas : Luo tili klikkaamalla ”luo uusi tili nyt”.

Vanha kausikorttiasiakas: Jos sinulla ei ole vielä tiliä kausikorttikauppaan, luo tili klikkaamalla ”luo uusi tili nyt”. Huom! Kausikorttikauppaan ei pysty kirjautumaan samoilla käyttäjätunnuksilla kuin Ticketmasterin lippukauppaan.
Jos olet jo Ässien kausikorttiasiakas ja haluat aktivoida vanhan korttisi, varmista että käytät tilin luomiseen samaa sähköpostiosoitetta, jonka olet antanut Ässille. Mikäli järjestelmä ei löydä sähköpostiosoitettasi, olethan yhteydessä Ässä-toimistoon sähköpostitse myynti@assat.com tai puhelimitse joko numeroon 040 487 4159 tai 0400 591 208.

Kirjaudu sisään

Voit uusia paikkasi kirjautumalla kausikorttikauppaan. Sen teet klikkaamalla KIRJAUDU SISÄÄN sivun oikeassa yläreunassa. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja jatka painamalla punaista KIRJAUDU SISÄÄN -painiketta.

Jos olet unohtanut salasanasi, niin klikkaa linkkiä Onko salasana unohtunut? ja kirjoita sen jälkeen sähköpostiosoitteesi. Uusi salasana lähetetään sinulle muutaman minuutin sisällä siitä, kun olet painanut HAE SALASANA -painiketta.

2. Hyväksy paikat

Kun kirjaudut sisään, löydät sinulle lähetetyn viestin. Voit uusia kausikorttisi painamalla viestiruudussa olevaa linkkiä. Tämän jälkeen siirryt vahvistamaan paikkasi.

Seuraavalla sivulla on tietoa paikoistasi. Näet mitkä paikat on varattu sinulle sekä paikkojen hinnan. Jatka ja hyväksy paikat painamalla LISÄÄ KORIIN.

3. Siirry kassalle

Seuraavalla sivulla näet tarkempaa tietoa valituista paikoista. Tarkista tiedot ja paina oikeassa alareunassa olevaa SIIRRY KASSALLE -painiketta.

4. Toimitustapa

Kaikki kortit uusitaan kaudelle 2020-2021, eli kortit lähetetään sinulle postitse. Tarkista, että toimitusosoitteesi on oikein. Voit vielä tässä vaihteessa vaihtaa osoitteesi. Kun toimitustapa on valittu, niin siirry maksamaan. Tämän teet painamalla oikeassa alareunassa olevaa MAKSA-painiketta.

5. Maksa kausikorttisi

Kausikortin voit maksaa joko luottokortilla, verkkomaksulla tai joustavasti sopivissa maksuerissä Klarna-sopimuksella. Mikäli maksat kortilla, kirjoita korttisi tiedot pyydettyyn kohtaan. Verkkomaksu valitaan verkkopankkivalikosta. Valitsemalla maksutavaksi Klarnan, pääset valitsemaan sinulle parhaan tavan maksaa erissä.

6. Ehdot

Sinun pitää vielä hyväksyä kaupan ehdot. Tämän teet ruksaamalla kyseisen kohdan. Jos hyväksyt ehdot, vahvistat tilauksen oikeassa alareunassa olevalla painikkeella.

7. Vahvistus

Kun maksu on hyväksytty, on tilauksesi valmis. Näet vahvistussivun ja saat myös vahvistuksen sähköpostiosoitteeseesi.

8. Toimitus

Kausikorttisi toimitetaan sinulle ennen kauden alkua. Korttien toimitus aloitetaan heinäkuun lopulla.